HRVAT ODBIO DA PREUZME ZVEZDU: Kako da budem selektor svoje domovine i da vodim SRPSKI KLUB!

Autor:

Sport

01.10.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci smo da vaterpolo liga u Srbiji postaje sve jača i jača te se očekuje i neverovatna sezona. Jedan od favorita je svakako i beogradska Crvena zvezda koja je u prošlosti na mestu trenera želela da angažuje ni manje ni više nego aktuelnog selektora vaterpolo reprezentacije Hrvatske, Ivana Tucaka.

Republika

Foto: Starsport

Tucak nije želeo na klupu crveno-belih

Trofejni hrvatski vaterpolo stručnjak bio je gost 10. jubilarnog simpozijuma "Simposar Sarajevo", gde je i otkrio da je dobio poziv da sedi na klupi Crvene zvezde.

- Zvala me Zvezda za trenera i nudila bogat ugovor, ali morao sam da odbijem. Kako da budem selektor Hrvatske i trener Zvezde - rekao je Tucak

Tucak je na mestu selektora Hrvatske od 2012. godine. Za ovih devet godina bio je svetski šampion 2017. godine u Budimpešti, osvojio je srebro na Olimpijskim igrama u Riju, na prvenstvima sveta ima još srebrnu i dve bronzane medalje.

Sa Hrvatskom je na Evropskom prvenstvu 2018. godine osvojio bronzu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading