ISPLIVALI JEZIVI DETALJI: Džon Džons tukao verenicu do krvi pred decom - ona pokušala da sve sakrije!

Autor:

Sport

29.09.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni MMA borac Džon Džons je uhapšen pre nekoliko dana zbog nasilja u porodici, a sada je otkriveno šta se tačno dogodilo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džon Džons uhapšen zbog nasilja

Džon Džons je u petak u UFC Kuću slavnih, to jest njegova borba sa Gustafsonom iz 2013. godine uvrštena je u popularni "Hol of fejm", a samo nekoliko sati kasnije je uhapšen u Las Vegasu.

Upravo je proslava velikog uspeha prethodila jezivim dešavanjima u hotelskoj sobi.

Naime, Džons je izašao u provod u Las Vegasu, da bi potom fizički zlostavljao dugogodišnju verenicu sa kojom ima troje dece.

Navodno, slavni borac je pretukao svoju verenicu, da bi sve policiji prijavila sobarica koja je čula buku u hoteskoj sobi i nakon što je videla uplakanu Džes i svu u modricama, odlučila da reaguje, ne sluteći ko se krije iza nasilnog čina.

Čitavoj situaciji je prisustovala njihova ćerka koja je zamolila ljude u hotelu za pomoć, dok je Džonsova izabranica bila spremna da sve zataška i sakrije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kebob (@kebobmemes)

 

Međutim, policija je stigla na lice mesta, otkrila vidljive tragove krvi i uhapsila Džonsa koji se opirao pri hapšenju i čak napao jednog od policajaca.

Njegova kaucija je određena na 8.000 dolara, a očekuje se da se UFC zvezda uskoro pojavi pred sudom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading