ŠABAC U ZNAKU BOKSA: Među zvanicama Danilo Vučić, Aleksandar Vulin, Vanja Udovičić, Milan Mačvan...

Autor: Republika

Sport

26.09.2021

20:56

Odavno Šabac nije video ovakav bokserski spektakl. Gradski Trg je bio poprište finala pojedinačnog seniorskog Prvenstva Srbije za seniore i seniorke.

BSS

Poznate ličnosti iz sveta politike i sporta uveličale spektakl

 Posle mečeva dama, usledila je himna Srbije a onda i veliki vatromet, dok su članovi BK Mačva sa zastavama Srbije ulepšali spektakl.

BSS

Publika na gradskom trgu u Šapcu

- Prezadovoljan sam kako izgleda ova završnica Prvenstva Srbije u Šapcu. Nadam se da ćemo zaista ostvariti i dečje snove, da Srbi upoznaju Majka Tajsona, čuvenog Gvozdena Majka, koji bi trebalo da dođe u Beograd na Svetsko prvemstvo. Srbi vole boks, i boks se ponovo vraća na velika vrata. Jedva čekam početak SP i trudiću se da gledam puno mečeva i uživam. A bar jedna medalja za Srbiju bila bi kruna uspešnog rada predsednika BSS Nenada Borovčanina i njegovog tima - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

BSS

Boks meč u Šapcu

Među specijalnim gostima uz ministra unutrašnjih poslova bili su i ministar sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić,  načelnik mačvanskog okruga Vladan Krasavac, poznati košarkaš Milan Mačvan i drugi.

BSS

Specijalni gost ministar Aleksandar Vulin

 

Komentari (0)

Loading