PONOVO IZA REŠETAKA: Legenda UFC-a uhapšena zbog NASILJA U PORODICI!

Autor:

Sport

25.09.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Las Vegasa u američkoj saveznoj državi Nevadi u petak je u jutarnjim satima uhapsila američkog majstora mešovitih borilačkih veština Džona Džonsa (34), prenosi ESPN.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džouns ponovo iza brave

Kako se dalje navodi, Džouns je prekršajno prijavljen zbog nasilja u porodici, odnosno za neovlašćeno dodirivanje ili udaranje člana porodice.

Džouns se trenutno nalazi u pritvoru, a određena mu je kaucija od osam hiljada američkih dolara. Ovaj MMA Borac će u pritvoru provesti najmanje 12 sati.

Treba naglasiti i da Džouns važi za jednog od najboljih boraca u istoriji UFC-a, bori se u poluteškoj kategoriji (borci teški između 84 i 93 kilograma), a dva je puta držao titulu prvaka svoje kategorije - od 2011. do 2015. te od 2018. do 2020. godine.

Ipak, ovom popularnom borcu ovo nije prvi sukob sa zakonom. Podsetimo se, Džouns je između 2015. i 2017. bio upleten u više kontroverznih situacija te je zbog disciplinskih postupaka tri puta ostajao bez titule prvaka.

Kažnjen je i 2015. godine zbog uzrokovanja saobraćajne nesreće i bežanja sa lica mesta, a 2016. i 2017. je dva puta pao na doping testovima.

Džouns je 2019. optužen za nanošenje telesnih povreda konobarici u striptiz klubu.

Konobarica je tada tvrdila da je ju je Džon udario, gušio, dodirivao i ljubio po vratu. Borac nije osporio optužbu koja mu se stavila na teret i osuđen je na 90-dnevnu uslovnu kaznu.

Borac je tekođe i 2020. godine uhapšen nakon što je pao na alkotestu.

Policija je tada tokom pretrage njegovog vozila pronašla alkoholno piće i crni pištolj. Džouns je priznao da je vozio pod uticajem alkohola te se u sklopu nagodbe odbačene optužbe za nesavesno rukovanje vatrenim oružem, posedovanje otvorene boce alkoholnog pića i vožnju bez osiguranja.

Osuđen je na četiri dana kućnog pritvora, godinu dana uslovno i minimalno 90 dana terapije odvikavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading