CRNOGORCA ĆE GLEDATI MILIJARDU LJUDI: Dilan Prašović spreman za ŠAMPIONSKI POJAS!

Autor: Republika

Sport

24.09.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vagu je prošao i spreman je za meč karijere! Dilan Prašović (26), crnogorski bokser srpskih korena, sutra će na megdan Englezu Lorensu Okoliju u bici za WBO pojas šampiona sveta!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dilan Prašović u Londonu

Biće to glavna uvodna borba za meč Džošue i Ušika, a nakon zvaničnog merenja na konferenciji za medije u prestonici Engleske Prašović je pucao od samopouzdanja. Kako i ne bi kad se za ovaj megdan spremao punih 100 dana u kampu u Nemačkoj.

Verujem u sebe, pobediću, poručuje bokser srpskih korena pred duel za WBO titulu u Londonu

- Ovo je velika šansa za mene. Posle meča s Okolijem mogu na pivo, ali sada želim da ga ubijem! Sve što imam da kažem o meču, reći ću u ringu u subotu uveče. Verujem u sebe, Okoli je samo čovek kao i ja, bez obzira što je aktuelni šampion. Obećavam da će izgubiti ovaj meč - poručio je Prašović na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Pres konferencija pred meč

Spektakl u Londonu biće održan na stadionu Totenhema pred 60.000 ljudi, a procena je da će ga širom sveta pratiti oko milijardu ljudi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Prašović u ringu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading