HRVATI LJUBOMORNI NA SRBE: Reči selektora ODJEKNULE regionom!

Autor: Republika

Sport

24.09.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak je žestoko kritikovao male premije koje njegovi izabranici dobijaju u poređenju sa Srbijom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vaterpolo reprezentacija Srbije na Olimpijskim igrama

Tucak se osvrnuo na Olimpijske igre u Tokiju na kojima Hrvatska nije stigla do medalje. "Kockasti" su u najužem krugu vaterpolo velesila, a opet nedovoljno cenjeni od strane države, kako misli Tucak:

- Da li mislite da je normalno kada naši igrači čuju da imaju nagradu za zlato 25.000 evra, a Srbi 70.000, dok Mađari ili Italijani imaju 100-120.000!? Dobro, ne idemo mi na OI zbog novca, ali sve to negde ostavlja nekakav trag - kaže Tucak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pozdrav Dejana Savića i Ivice Tucka

Hrvatska je pobedila Srbiju u grupi, ali je poklekla na putu do medalje:

- Odigrali smo sjajnu utakmicu i napadački, sa 14 postignutih golova, a mislim da smo ih odbrambeno, pogotovo sa igračem manje, potpuno neutralisali. Na 14:9 je utakmica bila gotova. Oni su imali 20 igrača više. Mi smo odlučili na pripremama da ćemo ih napadati u liniji, da nećemo dozvoliti da nam Mandić ili Filipović ulaze unutra sa tri-četiri mahanja, jer su to „ljudi ubice“. Mislim da smo ih u tom delu strašno iznenadili. Dobili smo tu utakmicu, rešili smo direktno plasman u četvrtfinale.

Samo što četvrtfinale protiv Mađara nije završeno kako su Tucak i njegovi puleni očekivali:

- Svaka utakmica na turniru je posebna priča, kada se završi grupa onda dolazi ono najvažnije, a to je četvrtfinale, koje smo mi na velikim takmičenjima uvek prolazili. Nažalost, ovaj put smo poklekli pred protivnikom, a ja ni danas neću reći da je Mađarska bolja od nas - podvukao je Ivica Tucak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading