Filipović: Pašće Crnogorci u Nišu

Autor:

Sport

11.12.2017

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je da je njegova ekipa spremna za dobru igru i rezultat protiv Crne Gore u Svetskoj ligi.

RepublikaFoto: waterpoloserbia.org
Vaterpolisti Srbije spremni za nove pobede

- Odigraćemo najbolje što možemo. Zdravi smo, raspoloženi, spremni za dobru igru i rezultat - rekao je Filipović.

Vaterpolisti Srbije u utorak u Nišu dočekuju Crnu Goru u drugom kolu Grupe A Svetske lige.

- Nišlije su uvek sjajan domaćini, naš igrač više i verujem da će tako biti i ovoga puta -  rekao je Filipović.

Na konstataciju da protivnik dolazi u podmlađenom sastavu, ali sa sjajnim Aleksandrom Ivovićen na čelu, Filipović je istakao da je Crna Gora u svakom sastavu jaka i da ima najviše ambicije.

- Njihov sastav ne treba da nas interesuje, da nas zavara i sigurno je da će se rasterećeni želeti da odigraju maksimalno dobro. Naš kvalitet moramo da dokažemo u bazenu - rekao je Filipović.

Duško Pijetlović nije igrao u Zrenjaninu protiv Rumunije u prvom kolu Svetske lige, a sada je ponovo u timu. On je naveo da je njegova ekipa spremna i da očekuje pobedu.

- Može problem da bude što smo u klubovima širom Evrope, što umesto Lazića nemamo igrača iz srpskog kluba. To nije dobro. Najbolje je bilo kada su jaki bili Partizan, Zvezda, Radnički i Vojvodina. Drago mi je što idemo u Niš, uvek je lepo igrati na Čairu. Crna Gora ima mlad tim, to je zapravo pojačani Jadran, a selektor je trener Jadrana. Verujem da nismo ni mi loši - rekao je Pijetlović.

Utakmica će biti odigrana od 18.30 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading