ODRŽAN ZVEZDA KUP: Najbolji skijaški klub u Srbiji realizovao FIS trku na Zlatiboru

Autor:

Sport

18.09.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U organizaciji zvanično najboljeg skijaškog kluba u Srbiji, Zvezde sa Zlatibora, održana je FIS trka pod nazivom Zvezda kup.

Republika

Foto: Promo

Sve je protekli sjajno

Oko 60 takmičara iz 10 zemalja (osim domaćih imali smo skijaše na rolkama iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Mađarske, Moldavije, Portugalije, Kolumbije i Zelenortskih ostrva) borilo se za plasman na podijum i prvu poziciju u tri konkurencije. Pored seniora na stazi su bili i nordijci starosti do 12 i 14 godina. Najmlađi su se takmičili na stazi od 3km, žene su imale distancu od 5 a muškarci od 10km.

Foto: Promo

 

Iako vreme nije bilo naklonjeno takmičarima i organizatoru, padala je kiša tokom čitavog toka trke, videli smo zapažene rezultate i interesantne trke.

Kod seniora najbolji je bio Mađar Krištof Lagler njegovo vreme bilo je 25:07,6,  ispred Miloša Miloševića i Danijela Peškova iz Bugarske.

Foto: Promo

 

Anja Ilić, domaća takmičarka, bila je najbolja kod seniorki sa vremenom 16:51,3, što je vredan rezultat i korak bliže OI u Pekingu.

Foto: Promo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading