VRHUNSKA ZLOUPOTREBA POLJAKA: Šok vest za Srbiju pred polufinale Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

17.09.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije saznali su iznenađujuću vest pred polufinale Evropskog prvenstva.

Republika

Foto: OSSRB

Reprezentativci Srbije

Naime, Poljaci kao organizatori odlučili su da promene termin odigravanja polufinalnih mečeva, pa će Srbija na megdan Italiji u Katovicama u subotu od 21 čas, umesto od 17:30 sati, kako je prvobitno planirano.

- Promenili su satnicu i stavili su da mi igramo od devet sati. Ovo je jedina utakmica na EP do sada koja se igra u tom terminu. Ne znam da li ne znaju da organizuju ili to rade namerno. Da je u osam mogli bismo da prihvatimo... Ali, šta je tu je. Došli smo do polufinala, dobar je rezultat, možemo bolje, hoćemo bolje i više. To su neke stvari koje treba da nas motivišu još više da pružimo maksimum i ostvarimo dobar rezultat - rekao je selektor Srbije Slobodan Kovač.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ljut kao ris - selektor Srbije Boba Kovač

Tako će Poljska imati više vremena za odmor, nakon polufinalnog susreta sa Slovenijom, a jasno je da su zloupotrebili domaćinstvo.

- Sama organizacija nije najbolja, mada Poljaci znaju to dobro da rade. Ovog puta nije bilo najbolje, jer su mnogo velike pauze bile između promena gradova i samih utakmica. Ovde smo tri dana bez meča, pa onda igramo dve najvažnije utakmice u dva dana. Mislim da je to propust organizatora - zaključio je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading