Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na poludistanci - 11TRI G-Drive

Autor: Republika

Sport

17.09.2021

14:30

U nedelju, 19. septembra 2021. godine, na Adi Ciganliji u Beogradu, održava se Otvoreno Prvenstvo Srbije u triatlonu na poludistanci – 11TRI G-DRIVE u organizaciji 11Tri triatlon kluba, u saradnji sa Triatlon savezom Beograda, Srpskom triatlonskom unijom, Ministarstvom omladine i sporta RS i Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda.

Promo

 

Izuzetno atraktivna lokacija u srcu Beograda i odlična organizacija tokom prethodne četiri godine je učinila ovaj sportski događaj jednim od najvećih triatlonskih događaja na ovim prostorima, što govori i o ozbiljnosti ove sportske manifestacije kao i sve većem broju učesnika koji učestvuju iz godine u godinu.

Ove godine, i pored epidemiološke situacije i svih prepreka sa kojima se organizator susreo, na 11TRI G-DRIVE trci će učestvovati veći broj takmičara nego prošle godine, i to čak iz 18 zemalja sveta. U cilju poštovanja preventivnih mera zaštite i u skladu sa Zaključkom Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, registracija trke biće organizovana dan ranije, prema unapred definisanom rasporedu grupa sa manjim brojem takmičara i tom prilikom, kao i tokom same trke, biće preduzete sve potrebne mere zaštite.

Takmičari će imati zadatak da, u okviru trke 11TRI G-DRIVE, najpopularnijom i najdražom među triatloncima, sa početkom u 07:00 časova, pređu distance od 1.9 km plivanja, 90 km bicikla i 21.1 km trčanja, u skladu sa pravilima organizacije takmičenja propisanim od strane ITU/ETU/STU. Ova trka je idealna za testiranje izdržljivosti i postavljanje ličnog rekorda.

Na putu ka cilju učesnicima ovogodišnje trke 11TRI G-DRIVE punu podršku pruža G-Drive premijum gorivo kompanije NIS. Specijalna formula G-Drive omogućava sinergiju snage i dodatne energije, izdržljivosti i pouzdanosti rada motora, istovremeno stvarajući osećaj moćne transformacije, sigurnosti i superiornosti - na svakom pređenom kilometru. Inspirisano energijom i kretanjem, G-Drive gorivo i ovoga puta pokreće šampione u pohodu na nove pobede i rekorde. Uz takmičare je i Jazak - prirodna voda koja izvire u srcu Fruške gore, donoseći u svakom gutljaju najbolje iz prirode.  

Zbog organizacije trke obustava saobraćaja će biti od 6:30 do 12:00 u sledećim delovima grada:

Savska magistrala, od Radničke ulice do ulice Bore Stankovića, oba smera
Radničkom ulicom od Savske magistrale do skretanja na Novi most na Adi, oba smera
Novi most na Adi sa prilaznim saobraćajnicama od Radničke ulice do ulice Omladinskih brigada, jedan smer, pravac Novi Beograd - Čukarica.

Više informacija o uslovima i trasi trke, kao i o obustavi saobraćaja na dan trke, možete naći na zvaničnom sajtu trke 11TRI G-DRIVE, www.triathlon.rs.

Komentari (0)

Loading