ODRŽAN 10. MALI SAJAM SPORTA: Prokuplje domaćin završne manifestacije u organizaciji Sportskog saveza Srbije! (FOTO)

Autor:

Sport

14.09.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Prokuplju je održan 10. ujedno i poslednji Mali sajam sporta za 2021. godinu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i uz pomoć i podršku Sportskog saveza Prokuplja i lokalne samouprave.

Republika

Foto: SSS

Mali sajam sporta u Prokuplju

Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar SSS Goran Marinković bolje su se upoznali sa situacijom u sportu na sastanku sa gradonačelnikom Prokuplja Milanom Aranđelovićem.

Na samom Gradskom trgu đaci osnovnih škola družili su se uz sport na improvizovanim poligonima i terenima i to za: gimnastiku, rukomet, odbojku, košarku, fudbal, karate, streljaštvo i stoni tenis, a predsednik SSS Štefanek i generalni sekretar Marinković obišli su svaki sport i uživali sa decom.

Prisutne su pozdravili gradonačelnik Prokuplja, pomoćnik ministra za omladinu i sport Darko Udovičić, a predsednik SSS Štefanek otvorio je Mali sajam sporta poručivši deci:

- Pogled na vas i ova slika mi je napunila srce i drago mi je da se deca u Prokuplju u ovako velikom broju bave sportom - rekao je Štefanek i dodao da zbog toga Prokuplje ne mora da brine za svoju sportsku budućnost.

Štefanek je istakao da Sportski savez ima izvanrednu saradnju sa lokalnom samoupravom u Prokuplju, koja je u poslednjih nekoliko godina mladima i školskoj deci stvorila  odlične uslove za bavljenje sportom.

- Ja sam se sportom bavio i pre 18 godina ali mogu odgovorno da kažem da su sada uslovi za bavljenje sportom u Srbiji mnogo bolji nego tada. To je zato što naše rukovodstvo na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem mnogo više pažnje poklanja razvoju sporta - rekao je Davor Štefanek.

Ovom prilikom on je sekretaru Sportskog saveza Prokuplja Božidaru Joviću uručio lopte za osnovne škole u Prokuplju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading