TUGA: Preminuo poznati sportista u 38. godini - ostavio je NEIZBRISIV TRAG!

Autor: Republika

Sport

14.09.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši NFL igrač Paris Haralson preminuo je u 38 godini života.

Republika

Foto: pixabay.com

Preminuo bivši NFL igrač Paris Haralson, ilustracija

Detalji smrti bivšeg igrača San Francisko Fortinajnersa i Nju Orleans Sejntsa nisu poznati.

Haralson je proveo šest godina u San Francisku i upravo taj klub je objavio tragičnu vest o njegovoj smrti. Posle godinu dana pokušaja povratka u NFL u dresu Sejntsa je završio sa igračkom i prebacio se na funkionersku karijeru. U Fortinajnersima je bio direktor za razboj igrača.

- Paris je bio voljeni član naše organizacije koji je živeo život sa izuzetnom količinom strasti i radosti, ostavljajući neizbrisiv trag na svima na koje je naišao. Izražavamo saučešće Parisovoj porodici i njihovim voljenima - piše u saopštenju San Franciska.

 

 

Haralson je počeo karijeru u univerzitetu Tenesi, da bi 2006. bio izabran od strane San Francisko Fortinajnersa u petoj rundi drafta.

Na poziciji lajnbeker je u 118 utakmica, uključujući 88 startova, upisao 380 obaranja, 28 sekova, pet pokupljenih lopti, tri iznuđena fambla i pet odbranjenih pasova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading