ODRŽAN DRUGI MEMORIJAL U ČAST HEROJA SA KOŠARA: Miroslava Gucunju neće zaboraviti njegov Sombor

Autor:

Sport

12.09.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna manifestacija u Somboru.

Republika

Foto: BK Sombor

Detalj iz Sombora

Ime Miroslava Gucunje odjekivalo je sinoć Somborom. Iz hiljadu grla skandiralo se heroju sa Košara, po kojem ime nosi memorijalni turnir u gradu na severu Srbije. Pozdravljeni su i preživeli srpski junaci koji su došli da uveličaju događaj, a ceo spektakl začinjen je sa 11 boks mečeva.

Borba večeri bila je megdan između Antonija Biseta (BK Sombor) i Igora Rogića (BK Partizan). Gost je zasluženo slavio i na taj način postao osvajač 2. Memorijalnog turnira “Miroslav Gucunja”.

Republika

Foto: BK Sombor

Igor Rodić

Poklone ispred grada Sombora junacima sa Košara uručio je potpredsednik skupštine Radomir Leković, a pehar prvaka države u ime BK Sombor na poklon majci junaka Kosani Gucunji dodelila je većnica za sport Antonija Nađ-Kosanović.

Mečevima je prisustvovao i predsednik BS Vojvodine Marko Gašić, a spektakularnu bakljadu su organizovali momci iz Fondacije “Junak”. Podsetimo, Somborci su ekipni prvaci Srbije i titulu su svečano proslavili u ringu svi zajedno sa svojim sugrađanima, pokazavši na taj način da je Sombor postao centar srpskog boksa.

Republika

Foto: BK Sombor

Bakljada

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading