SJAJNE VESTI PRED MEČ OSMINE FINALA: Srbiji stiglo VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

10.09.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije uspela je da se plasira u osminu finala Evropskog prvenstva gde se sastaju sa sa selekcijom Turske. U pripremama pred taj meč, u tabor Slobodana Kovača stigle su sjajne vesti.

Republika

Foto: eurovolley.cev.eu

Kapiten Petrić ponovo u timu

Naime, u tim se vratio kapiten Nemanja Petrić koji nije moga da promogne ekipi u uvodnoj fazi Evropskog prvenstva.

Iskusni primač servisa na prve tri utakmice nije ulazio u igru, a onda na poslednje dve protiv Portugalije i Grčke nije bio ni na klupi.

Kao razlog se naveo, nategnuće mišića zbog kojeg se i vratio u Beograd na terapije.

Petrić je iskoristio pauzu da popravi zdrastveno stanje i spremi se za najvažniji deo takmičenja. Od danas je ponovo u Gdanjsku, tako da je reprezentacija Srbije kompletna.

Podsetimo se, Naši odbojkaši su bez pomoći kapitena odigrali prvih pet utakmica. Pobedili su Belgiju, Ukrajinu, Portugaliju i Grčku, a izgubili od domaćina Poljske.

Zauzevši drugo mesto u grupi A sa 12 osvojenih bodova, iza Poljske koja je imala dva više, u osmini finala će se u nedelju od 20.30 sastati sa Turskom, koja je bila trećeplasirana u grupi C.

Ukoliko pobede u četvrtfinalu će ići na pobednika susreta Holandija – Portugalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading