SLEDEĆI RIVAL POTPUNA NEPOZNANICA: Selektor Kovač o Turskoj, koju predvodi sin BIVŠEG JUGOSLOVENSKOG REPREZENTATIVCA!

Autor: Republika

Sport

10.09.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Slobodan Kovač dao je svoje viđenje predstojećeg duela osmine finala sa Turskom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slobodan Kovač

- Turska je mlada i interesantna reprezentacija, lider je Adis Lagumdžija, sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Ekrema. Igraju dobru odbojku, u prvom kolu su dobili Rusiju, ali naš cilj se zna - rekao je Kovač.

Srbija i Turska sastaće se u nedelju od 20:30h u Gdanjsku, nakon što su aktuelni prvaci Evrope su u grupi A zauzeli drugo mesto, dok je Turska bila treća u grupi C.


- Očekuje nas težak posao, ali sa druge strane mi imamo kvalitet i vreme je da pokažemo naše najbolje izdanje. Mi smo došli da uzmemo medalju i idemo korak po korak - rekao je selektor Kovač za sajt Odbojkaškog saveza.

Na meč protiv Turske osvrnuo se i jedan od najboljih igrača Srbije Uroš Kovačević.

- Mi ne poznajemo selekciju Turske, znamo samo jednog njihovog igrača. Sigurno je da su dobar tim, čim su pobedili Ruse. Ipak, mi smo kvalitetniji tim i nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita - rekao je Kovačević koji prethodnih dana imao problema sa povredom butnog mišića, ali se oporavlja i boiće spreman za osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading