NAVAK ZA KRAJ RR SEZONE: Pet disciplina, dve divizije i preko 70 takmičara

Autor: Republika

Sport

10.09.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri trkačka vikenda koji su voženi u okviru RR šampionata Srbije u sezoni 2021. na stazama Navak i Grobnik, došli smo i do kraja sezone koji najavljujemo za predstojeći vikend.

Republika

Foto: live production

Trka RR šampionata Srbije

U organizaciji Auto-moto saveza Srbije i Moto saveza Srbije uz sponzorstvo MK Spark  racing team od 10. do 12.09.2021. voziće se sedma i osma trka Otvorenog šampionata Srbije u RR disciplini, kao i treća i četvrta trka u Moto Klasik disciplini.

Republika

Foto: live production

Organizatori su Auto-moto savet i Moto savez Srbije

S ponosom najavljujemo da će se trka na NAVAK-u bodovati za Šampionat Balkanske moto unije (BMU), Rumunije i Srbije pa će naš događaj uveličati više od 70 takmičara iz inostranstva koji će se ravnopravno s našim takmičarima nadmetati u pet brzinskih disciplina i dve moto klasik divizije.

Takmičenje počinje u subotu od 08:00 h kada su planirani slobodni treninzi, nakon čega slede kvalifikacioni treninzi i start prve trke koji je planiran za 15:00 h. U nedelju će takmičari tokom prepodneva voziti zagrevanje, nakon čega će u 13:00 h uslediti start prve trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading