MALI SAJAM SPORTA U VRNJAČKOJ BANJI: Sportski savez Srbije okupio talentovanu decu iz cele opštine

Autor: Republika

Sport

09.09.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigli smo do devetog Malog sajma sporta u 2021. godini koje zajednički organizuju Sportski savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta uz podršku teritorijalnih sportskih saveza i lokalne samouprave.

Republika

Foto: Sportski savez Srbije

Mali sajam sporta u Vrnjačkoj Banji

Sportski savez Srbije, na čelu sa predsednikom Davorom Štefanekom i generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem, posetio je Vrnjačku Banju gde ih je ugostio zamenik predsednika opštine Ivan Džatić i predsednik Sportskog saveza Vrnjačka Banja Dušan Radović.

Na platou ispred biblioteke "Dušan Radić" okupili su se klubovi sa teritorije opštine - fudbaleri, futsaleri, košarkaši, teniseri, džudisti, karatisti, plivači, odbojkaši i devojčice iz kluba ritmičke gimnastike, prikazali su posetiocima Malog sajma svoj sport i zajednički održali pokazni trening.

 

 

Učesnike Malog sajma sporta najpre je pozdravio zamenik predsednika  opstine Ivan Džatić i istakao da će opština Vrnjačka Banja nastaviti sa ulaganjima u sport.

Ispred Ministarstva omladine i sporta mališane je pozdravio Milan Savić, a predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek uručio je lopte za osnovne škole sa teritorije opštine predsedniku Sportskog saveza Vrnjačka Banja Dušanu Radoviću. Štefanek je kroz druženje sa decom još jednom naglasio značaj bavljenja sportom:

- Sport od vas deco pravi dobre ljude pre svega. Budite istrajni na treninzima, a rezultati će doći. Nikada nije kasno da ostvarite svoje snove. Tako se i meni moj san ostvario u 31 godini, zato sanjajte i pratite svoje snove. Nadam se da će neko od vas biti olimpijski šampion ili ostvariti vrhunski rezultat, a mi ćemo biti ponosni na sve koji se budu borili za Srbiju. Jer vi ste budućnost naše zemlje - rekao je Štefanek

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading