DEVOJKE NAM DALE DOMAĆI, IDEMO I MI PO MEDALJU: Podraščanin i Atanasijević EKSKLUZIVNO o Evropskom prvenstvu!

Autor: Marija Stefanović

Sport

08.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke su nam zadale odličan domaći zadatak, osvojivši srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, i mi moramo da idemo njihovim putem, kazali su srpski odbojkaši Marko Podraščanin (34) i Aleksandar Atanasijević (29) u razgovoru za Srpski telegraf

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević

Izabranici Slobodana Kovača koji su sinoć igrali poslednji meč u grupnoj fazi protiv Grčke već su izborili plasman u osminu finala.

ŽELE REPRIZU IZ PARIZA

A naredni naš protivnik biće trećeplasirana ekipa iz C grupe, a to mogu da budu Finska, Rusija, Holandija ili Turska. Bez obzira na ime protivnika, "orlovi" se nadaju da u Poljskoj mogu da ponove uspeh iz 2019, kada su se popeli na krov Evrope u Parizu.

Marko: Odbojkašice su nam srebrom pokazale put, koji moramo da pratimo

Srednji bloker Marko Podraščanin istakao je da čak i da se "orlovi" ne popnu na najviši stepenik na postolju, biće zadovoljan ako se okite nekom od medalja, kao odbojkašice.

- Devojke su odradile odličan posao i čestitam im na uspehu. Znam da su svi želeli zlato, ali je i srebro odličan rezultat. Može se reći da su nam one pokazale kojim putem da idemo i mi moramo da ih pratimo - objasnio je Podraščanin.

ZADOVOLJSTVO IH JE GLEDATI

Odvojkašice su tokom ovog leta osvojile čak dva odličja, bile su bronzane na Igrama u Tokiju i srebrne na EP u Areni. Korektor srpskog tima Aleksandar Atanasijević priznao je da je ženski odbojkaški tim trenutno uspešniji od muškog.

Aleksandar: Za nijansu su bolje od nas, ali trudićemo se da ne zaostajemo

- Devojke redovno osvajaju medalje i svaka im čast na tome. Prosto ih je zadovoljstvo gledati. Znamo da su trenutno za nijansu bolje od nas, ali i mi ćemo se potruditi da ne zaostajemo za njima - zaključio je Atanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading