VELIKI UDARAC POSLE PORAZA OD ITALIJE: Milena Rašić se OPROSTILA od reprezentacije Srbije!

Autor:

Sport

04.09.2021

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentativka Milica Rašić oprostila se od dresa Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Reprezentativke Srbije na pobedničkom postolju

Njoj je poslednji meč u nacionalnom dresu bio finalni poraz na Evropskom prvenstvu od Italije (1:3), a poručila je da će biti "najverniji navijač".

Ostaću uz ovaj tim svakako, ali ne na terenu, nego ću im biti najveća podrška sa tribina - kazala je Rašićeva, pa dodala:

Preponosna sam na devojke i ceo tim kroz šta smo prošle od početka maja kada su počele pripreme. Što se tiče ovog srebra, verujem da će ostati žal jer smo mogle više i do zlata, ali i umor je presudio i nismo mogle da izvučemo do kraja. Žao mi je zbog toga, ali sa sigurnošću mogu da kažem da smo dale sve od sebe.

Republika

Foto: Starsport

 

Poraz od Italijanki analizirala je i Maja Ognjenović, kapiten naše selekcije.

Hvala na konstataciji da ova medalja sija zlatnim sjajem. Bilo je izuzetno teško protiv vrlo raspoložene Italije. Igrale su tokom cele utakmice na idealan prijem. To nije bila naša zamisao, htele smo da ih napadamo servisom kako bismo ih onemogućili da im Paola Egonu bude najbolji napadač. Žao mi je zbog publike i prelepe prilike da se u našoj zemlji okitimo najsjajnim odličjem. Imali smo veoma teško leto iza nas i možemo ipak da budemo zadovoljne - rekla je Ognjenovićeva.

Tijana Bošković je bila najveća uzdanica Srbije, ali u finalu je bila zaustavljena od strane Italijanki.

Teško je sada bilo šta reći, naravno da smo tužni i razočarani, ali i ovo je ogroman uspeh. Preponosna sam na sve nas, imale smo četiri nezaboravna meseca. Olimpijske igre, pa Evropsko prvenstvo, bronzana i srebrna medalja. Samo mi znamo koliko smo truda uložile. Što se utakmice tiče, nije bio naš dan, možda je bezveze što to kažem, ali tako je to u sportu. Hvala ovim divnim ljudima, uživale smo da igramo ovih dana pred njima - istakla je Boškovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading