PLAVA ČETA REDOM DELI LEKCIJE: Odbojkaši Srbije imaju NOVU ŽRTVU!

Autor:

Sport

03.09.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije upisali su i drugu pobedu u isto toliko mečeva na EP u Poljskoj.

Republika

Foto: CEV

Odbojkaši Srbije

Srbija je u 2. kolu savladala Ukrajinu sa 3:0 (27:25, 26:24, 25:21).

Orlovi tako posle dva odigrana kola imaju maksimalan učinak, a u 3. kolu u subotu ih čeka veliki izazov, pošto će rival biti domaćin Poljska.

Prvi set bio je veoma dramatičan. Tokom celog toka rivali su se smenjivali u vođstvu i neizvesno je bilo do samog kraja. Ukrajina je povela sa 25:24 i imala set loptu, a potom je Srbija vezala tri poena i stigla do osvajanja uvodnog seta.

Ništa se nije menjalo ni u drugom setu. Ukrajina je na početku povela sa 5:2, ali su naši momci ubrzo stigli do izjednačenja, 9:9. Ponovo je usledila rezultatska klackalica do samog kraja drugog seta i ponovo su odbojkaši Srbije bili bolji u završnici.

Srbija je u trećem setu stekla prednost, koju je sačuvala do kraja. Poveli smo sa 15:10, Ukrajinci jesu stigli do izjednačenja, ali su naši momci odbili nalet, i dobrim servisima stigli do nove pobede.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Aleksandar Atanasijević sa 15 poena, dok je Uroš Kovačević stao na 12. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading