UŽASNE VESTI: Otkriveno u kakvom je stanju LEGENDARNI MIHAEL ŠUMAHER!

Autor:

Sport

31.08.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočaravajuće vesti o stanju legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera je podelio jedan od njegovih nekadašnjih kolega, Filip Strejf.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Mihael Šumaher

Mihael Šumaher je 2013. godine doživeo nesreću na skijanju od kada se jako slabo zna o njegovom zdravstvenom stanju, a nove informacije su obeshrabrujuće.

Jedan od njegovih nekadašnjih kolega je otkrio kako je on u jako lošem stanju.

- Ne znam ni zašto ga drže u takvom stanju godinama- rekao je Filip Strejf, nekadašnji vozač u Formuli 1 o legendi koja će uskoro dobiti svoj film.

Porodica nije želela da iznosi u javnost detalje, a čak su se i preselili kako bi Mihaelova privatnost bila u potpunosti bezbedna, što je i ukazivalo da je situacija dosta gora nego što se mislilo.

- Šumaher je u krevetu, u veoma teškom stanju. Čini se da je izgubio mnogo kilograma. Ne znam ko bi voleo da vidi oca ili muža u takvom stanju- rekao je Strejf, koji je posećivao Šumahera na klinici u Grenoblu nakon nesreće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dan

01.09.2021 10:11

Ne može da sudi onaj ko nije u toj situaciji. Tačka!

Odgovori 11 0