IGRA MAČKE I MIŠA: Odbojkašice Srbije SMOŽDILE Azerbejdža, krupnim KORACIMA idu ka prvom mestu u grupi!

Autor:

Sport

24.08.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije upisale su još jednu maksimalnu pobedu na Evropskom prvenstvu.

Republika

Foto: Starsport

Odbojkašice Srbije

Srbija je u Beogradu deklasirala Azerbejdžan sa 3:0 (25:17, 25:20, 25:18), pa posle četiri odigrana meča ima četiri maksimalna trijumfa.

Naše odbojkašice u sredu od 20 časova u meču protiv Rusije igraće za prvo mesto u grupi. Izabranicama Zorana Terzića će za to biti dovoljno da osvoje dva seta protiv Ruskinja.

Selektor Terzić je u ovom meču odmorio prvog tehničara i kapitena Maju Ognjenović, pa je napade Srbije predvodila Slađana Mirković.

Srbija je stekla blagu prednost početkom prvog seta, ali su Azerbejdžanke uspele da izjednače na 14:14. Ipak, naše dame ubacuju u veću brzinu i prvi set osvajaju sa 25:17.

Azerbejdžanke nisu htele da se predaju, pa su fantastično otvorile drugi set. Vodile su sa 9:4 i 13:10, ali se u tim trenucima raspucala Tijana Bošković, koja je pokrenula veliki preokret Srbije. Na kraju u ovom delu igre bilo je 25:20 za naše igračice.

Tijana je dobila odmor u trećem setu, a nju je sjajno zamenila Katarina Lazović. Njenim servisima je Srbija od 13:13 stigla do 21:13 i tako rešila pitanje pobednika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading