TALENTOVANI BOKSER SE SPREMA ZA SVETSKO PRVENSTVO Veljko: Srbija mi je svetinja!

Autor:

Sport

24.08.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj svakog sportiste je da se bori za reprezentaciju, najveća čast u životu bi mi bila da nastupim na SP u Beogradu, iskren je Ražnatović

Republika

Foto: BSS

Samad Magomedov i Veljko Ražnatović

Svetsko prvenstvo u Beogradu biće održano uz snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića, koji je i predsednik Organizacionog odbora SP

Svetsko prvenstvo koje će biti održano od 26. oktobra do 6. novembra ove godine u Beogradu okupiće najbolje borce koje planeta ima u olimpijskom boksu! Srpska reprezentacija pod palicom selektora Milana Piperskog od 8. avgusta je na Zlatiboru i tamo će odraditi bazični deo priprema u fenomenalnim uslovima koje im je obezbedio Bokserski savez Srbije na čelu sa predsednikom Nenadom Borovčaninom.

Foto: BSS

 

Svaki od 24 momka koji su zadužili opremu sa grbom Srbije na grudima nada se prevashodno da će svojim radom i kvalitetom izboriti mesto u ekipi koja će se takmičiti u Štark areni na jesen, a potom i da će osvojiti medalju. Među njima je i Veljko Ražnatović (24), koji je nedavno podigao pehar šampiona Srbije sa Bokserskim klubom Sombor.

- Meni su ovo treće pripreme sa reprezentacijom. Cilj svakog sportiste je da se bori za reprezentaciju, najveća čast u životu bi mi bila da nastupim na SP u Beogradu. Naravno, ukoliko se to desi daću 100 odsto snage, poslednji atom da svojoj zemlji donesem medalju. Nikom protiv mene neće biti lako, ali sam svestan da ni meni neće biti ništa lakše, na SP dolaze samo najbolji borci. Srbija je za mene svetinja! Privilegija je raditi sa ovim momcima na Zlatiboru, oni su suvo zlato Srbije. Učimo jedni od drugih, od selektora i ostalih naših, ali i ruskih i kubanskih trenera. Zahvaljujući BSS imamo tu privilegiju i siguran sam da ćemo je iskoristiti na najbolji mogući način da se maksimalno dobro pripremimo za SP i da se publici u Štark areni, ali i onoj koja će nas gledati preko malih ekrana širom sveta, pokažemo u najboljem izdanju - kaže Ražnatović, koji bi ukoliko se izbori za učešće na SP boksovao u novoj olimpijskoj kategoriji - do 86 kilograma.

Foto: BSS

 

Šampionat sveta u Beogradu biće održan uz snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića, koji je i predsednik Organizacionog odbora Svetskog prvenstva.

Nedugo posle priprema na Zlatiboru, najbolji srpski borci odmeriće snage na Državnom prvenstvu Srbije.

- To takmičenje će dati odgovor na pitanje ko će biti član reprezentacije Srbije na SP. Samo za najbolje ima mesta - poručuje selektor Piperski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading