NE MOŽE DA POBEGNE OD NACIONALNOG TIMA: Jokiću svečano uručen NOVI DRES REPREZENTACIJE SRBIJE (FOTO)

Autor:

Sport

20.08.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaških centara sveta, Srbin Nikola Jokić je ove sezone ipak prihvatio dres reprezentacije.

Republika

Foto: Starsport

 

Naime, Jokiće je posle izuzetnih napora, gde je odigrao 82 utakmice za samo 174 dana, nije imao snage da nastupa za reprezentaciju Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju u kojima je Srbija i poražena. Ipak, Jokića nije zaobišao dres reprezentacije Srbije - doduše odbojkaške. 

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, Nikola Jokić, najbolji igrač NBA lige u sezoni 2020/2021. dobio je na poklon dres reprezentacije Srbije - u odbojci na pesku.

Foto: Odbojkaški savez Srbije

 

- Košarkaški reprezentativac Srbije i član Denver Nagetsa je istakao da mu je odbojka na pesku omiljeni sport, a činjenica je da godinama igra rekreativno u Somboru i to na zavidnom nivou.

U ime Odbojkaškog saveza Srbije, Nikoli Jokiću su dres uručili Miloš Aleksić, trener "bič– volej reprezentacije Srbije" i Miloš Popović, delegat OSS u Drugoj ligi Srbije.

Odbojka na pesku je jedan od popularnijih sportova na Olimpijskim igrama, a zanimljivo je da mnogi vrhunski sportisti u slobodnom vremenu igraju upravo odbojku na pesku, što je na društvenim mrežama svojevremeno pokazivao i Novak Đoković, najbolji teniser sveta - ističu u Odbojkaškog saveza Srbije.

Nova NBA sezona počinje 19. oktobra utakmicama Milvoki - Bruklin i LA Lejkers - Golden Stejt.

Jokićev Denver će premijeru imati dan kasnije u Finiksu protiv Sansa.

Prethodno, Denver Nagetsi će u zvaničnim predsezonskim mečevima igrati u gostima protiv Klipersa (4. oktobra) i Golden Stejta (dva dana kasnije), potom jedini put kod kuće, protiv Minesote, osmog okotoba, a zatim slede još mečeva na gostovanju, u Oklahoma sitiju pa Tulsi protiv Oklahoma Siti Tandera, 13. i 14. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

20.08.2021 17:54

Izdajnik