SESTRE BOŠKOVIĆ SE JEDVA UZDRŽALE: Kada se Dajana setila reči oca, zamalo PRASNULA U SMEH usred meča!

Autor:

Sport

19.08.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana i Dajana Bošković su po prvi put nastupale jedna protiv druge u reprezentativnom dresu, a pobedu je očekivano odnela selekcija Srbije nad BiH na otvaranju grupne faze Evropskog prvenstva.

Republika

Foto: Starsport

Tijana protiv Dajane Bošković

Tijana je predvodila Srbiju do pobede sa 16 poena, dok je Dajana meč okončala sa 14.

- Mi smo na terenu isključivo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija Bosne i Hercegovine u našoj grupi i što imam priliku da se sastanem sa sestrom - rekla je Tijana.

U jednom momentu Dajana je izblokirala Tijanu, a sestre iz Bileće su tada razmenile poglede.

- Mislila sam da utakmica neće biti toliko emotivna, ali kad smo izašle na teren i kad je sve počelo emocije su mi bile baš pomešane. Nekako mi je bilo mnogo emotivnije nego kada smo u Turskoj igrale jedna protiv druge - otkrila je Dajana i dodala:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijana Bošković i Maja Ognjenović

- Nemoguće je da se ne razmeni koja reč, ipak smo mi sestre. Šta znam? Kad sam je izblokirala više je bilo smešno, nego kao vau. Zato što smo se šalile sa tatom. On je rekao da kad je budem jednom izblokirala, mogu da izađem sa terena i završim utakmicu. Zbog toga smo se smejale... Bilo je sve u svemu veoma zanimljivo - kaže ona.

Tijana je šaljivo uz osmeh rekla šta misli o tom bloku.

- Ne sećam se - kratko je prokomentarisala.

Najbolja korektorka sveta bila je zadovoljna posle prve utakmice na Evropskom prvenstvu gde Srbija brani titulu.

- Dobro je bilo s obzirom na to da nam je prva utakmica od povratka iz Tokija, imale smo malo vremena da se prilagodimo ovim ovde uslovima. Ali u suštini sve je prošlo dobro. Ta prva utakmica na turniru je uvek važna, za nas je bilo bitno da počnemo sa pobedom - istakla je Boškovićeva i potom zahvalila navijačima na podršci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading