KRV NA SVE STRANE: Olimpijac BRUTALNO PRETUČEN, slike koje stvaraju JEZU (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Autor: Republika

Sport

16.08.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irski tekvondoista Džek Vuli je pretučen tokom noćnog izlaska u Dublinu.

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Nekoliko osoba je brutalno isprebijalo 22-godišnjeg Vulija, učesnika Olimpijskih igara, koji je krvav ležao na ulici, prenosi britanski "San“.

- Trebao je odmah ujutro da ima hitnu operaciju, ali ona je odložena. Njegovo jadno lice… On je dečko koji dobro izgleda, a strah me je kako će to biti poslije operacije rekonstrukcije lica. Mislimo da je napad bio nasumičan. Užasno, ali mogao je proći i gore - rekla je njegova majka.

Policija je objavila da i dalje traga za napadačima.

- Izašao sam u grad pojedem nešto i popijem nekoliko pića. Na ulici je grupa od otprilike osam do 12 muškaraca i žena u radnim dvadesetim napadala ljude duž šetališta. Nažalost, i ja sam bio žrtva te grupe. Jedan od njih me je iz čista mira udario u lice. Srećom, uspeo sam da pozovem  hitnu pomoć i ostanem pri svesti. Hvala svima na porukama podrške - napisao je povređeni Vuli na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading