Nina pogodila broj medalja na OI: Bilo je puno neprespavanih noći, ali vredelo je zbog naših sportista!

Autor:

Sport

11.08.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sportskom savezu Beograda vredno rade kako bi se prikupili programi svih saveza koje će finansirati grad Beograd u 2022. godini.

Republika

Foto: Promo

Nina Peković Savić

A zaposleni su i svakodnevno pratili i Olimpijske igre, koje su nedavno završene. Nina Peković Savić nekadašnja gimnastičarka a već dugo godina stručni saradnik u organizaciji jedna je od onih koji su prognozira li da će Srbija na kraju osvojiti 9 medalja.

- Bilo je puno neprespavanih noći, ali vredelo je zbog naših sportista. U SSAB svi volimo sport i baš smo pomno pratili dešavanja u Japanu. Pred sam početak rekla sam javno sigurno osvajamo 9 medalja. Volela bih da bude ih više ali kada sam pro studirala sve bila sam sigurna da ćemo ostvariti rekordan broj medalja i baš 9 - istakla je Nina Peković Savić.

Za koga ste bili sigurni da uzimaju medalje.

- Sigurna sam bila da Milica Mandić i Jovana Preković uzimaju zlatne medalje. Isto tako bila sam sigurna bar u bronzane medalje Novaka Đokovića i Tijane Bogdanović. Novak nije uspeo na žalost, ali zbog užasnog rasporeda i odluke da igra i dubl, zaista mu niko ne može zameriti. Uverena sam bila i da će strelci uzeti bar jednu medalju. Vaterpolisti su bili favoriti. Nisu dobro počeli ali su na kraju svima pokazali da su sila - zaključila je Nina Peković, stručna saradnica u Sportskom savezu Beograda.

Od onih koji nisu uzeli medalje Nina posebno ističe bokserku i bacača kugle.

- Bokserku Ninu pratim ove sezone, postala mi je draga, jer smo imenjakinje ali i zato što ima nešto u njoj što mi se sviđa. Pobedila je dve rivalke, uživala sam u tim borbama, čak i u meču za bronzu imala je puno dobrih udaraca, ali su sudije mislile drugačije. Nina ako ovako nastavi, a sigurna sam da će imati veliku podršku države i BSS, obradovaće nas medaljom na SP a onda i medaljom u Parizu za tri godine. A bacač kugle Sinančević, samo ga pratite dalje, on je budućnost srpske atletike - zaključila je Nina Peković Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading