Tijana Bošković u SUZAMA posle bronze!

Autor:

Sport

08.08.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije deklasirale su Južnu Koreju sa 3:0, čime su osvojile bronzu u Tokiju, a svoje utiske posle meča iznela je Tijana Bošković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativka Srbije Tijana Bošković

Boškovićeva je veoma emotivno doživela osvajanje bronzanog odličja, a istakla je da je "plakala više nego posle poraza od Amerikanki".

Više sam sad plakala nego posle poraza od Amerike. Hvala Bogu od sreće - počela je Tijana, pa se dotakla Maje Ognjenović.

- Daću sve od sebe da je ubedim. Potrudiću se, zajedno ćemo igrati još dve narodne sezone. Uticaću na nju koliko god mogu - obećala je Boškovićeva.

Presrećna sam što smo posle teškog poraza u polufinalu smogli snage da izađemo u ovaj meč. Bile smo jako motivisane da donesemo još jednu medalju jer je velika čast igrati za reprezentaciju, pogotovo na Olimpijskim igrama i drago mi je što smo ovom medaljom oborili taj rekord iz Rija i došli do devet odličja. Velika stvar za sve nas, bez obzira što je bronzana medalja. Svakako da je prva utakmica bila lakša. Naravno da je ulog bio veći u utakmici za bronzanu medalju. Iako smo rezultati lako dobili stvarno nije bilo lako. Videli ste koliko su se branile, koliko smo mi morali da napadamo. Nije bilo lako, emocije su tu uključene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading