KATASTROFA SRPSKIH STRELKINJA: Zorana Arunović RAZOČARALA naciju, Jasmina Milovanović tek 33!

Autor:

Sport

25.07.2021

01:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Mikec nam je prvog dana doneo srebrnu medalju, a njegovim putem neće krenuti Zorana Arunović i Jasmina Milovanović.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zorana Arunović

Zorana Arunović i Jasmina Milovanović nisu uspele da se plasiraju u finale u disciplini vazdušni pištolj 10 metara, tačnije da budu među osam najboljih strelkinja u kvalifikacijama.

Zorana je u Tokijo stigla sa ogromnim ambicijama, ali je potpuno podbacila u kvalifikacijama, pa se neće boriti za medalju u svojoj omiljenoj disciplini. Ona je veoma dobro započela takmičenje i posle prve dve serije činilo se da će bez problema izboriti finale, ipak, u nastavku se sve promenilo, pa je Zorana Arunović zauzela tek 17. mesto u kvalifikacijama.

Sa druge strane, Jasmini Milovanović nije bila favorit za medalju kao njena koleginica, ona je kvalifikacije završila na 33. poziciji i bila je daleko od plasmana u finale.

I Zorani i Jasmini u Tokiju ostaje još takmičenje u disciplini malokalibarski pištolj 25 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading