OBJAVLJEN ŠIRI SPISAK: Evo ko će za Srbiju braniti ZLATO

Autor: Tanjug

Sport

14.07.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške odbojkaške reprezantacije Srbije Slobodan Kovač saopštio je širi spisak od 25 igrača za Evropsko prvenstvo, koje će se odigrati od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaši Srbije

Odbojkaši Srbije će u nedelju, 18. jula, početi pripreme za prvenstvo Evrope, a odmah po okupljanju u beogradskom hotelu “M” otputovaće na Pale, na Jahorinu, gde će do 1. avgusta obaviti prvi deo priprema.

Muška seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, odigraće prvi meč EP u A grupi u Krakovu protiv Belgije, 2. septembra od 17.30 sati.

Srbija će drugi meč odigrati 3. septembra protiv Ukrajine od 20.30 sati, a treći 4. septembra od 20.30 sati protiv Poljske.

Četvrti meč na EP Srbija će odigrati 6. septembra od 17.30 sati protiv Portugalije, a poslednji, peti 7. septembra protiv Grčke od 17.30.

Širi spisak za Evropsko prvenstvo

Tehnčari: Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović, Mihajlo Mitić i Andrej Polomac.

Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Nikola Meljanac.

Libera: Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur

Blokeri: Marko Podraščanin, Sreckko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović i Stevan Simić

Primači: Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Davide Kovač, Lazar Marinović i Lazar Bajandić.

U B grupi u Ostravi igraće Česka, Italija, Slovenija, Bugarska, Belorusija i Crna Gora, u C grupi u Tampereu, Finska, Rusija, Holandija, Turska, Španija i Severna Makedonija, i u D grupi u Talinu, Estonija, Letonija, Francuska, Nemačka, Slovačka i Hrvatska.

EP u konkurenciji odbojkaša odigracje se od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji.

Takmičenje po grupama će se odigrati u Krakovu (A grupa), Ostravi (B), Tampereu (C) i Talinu (D), mečevi osmine finala i četvrtfinala u Gdanjsku, u Poljskoj i Ostravi, u Češkoj, a polufinala, kao i meč za treće mesto i finale u Katovicama, u Poljskoj.

Prvenstvo Evrope će početi 1. septembra utakmicama u C i D grupi, a utakmice u A grupi u Krakovu odigraćee se od 2. do 8. septembra, u B grupi u Ostravi od 3. do 9. septembra, u C grupi u Tampereu od 1. do 8. septembra i u D grupi u Talinu od 1. do 9. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading