(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGINULI POZNATI SPORTISTI: Ivan i Tanja SLETELI s puta Poršeom, pa udarili u stub! Na kraju ih VATRA SPALILA

Autor:

Sport

13.07.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobilista i svetska rekorderka izgubili život u tragičnoj nesreći.

RepublikaFoto: Instagram printscreen/newsrussia_27
Mesto nesreće

Velika tragedija pogodila je Rusiju, gde su život u saobraćajnoj nesreći izgubili Ivan KurenbinTatjana Igušina.

Poznati automobilista i motociklistkinja, inače svetska rekorderka, su u Poršeu 911 Turbo usled velike brzine sleteli s puta i udarili u stub.

Automobil se navodno momentalno zapalio, a Ivan i Tanja, koji su do tog trenutka i dalje bili živi, su spaljeni.

 

Policija ih je jedva identifikovala, trenutno se vrši DNK pregled, dok je i dalje ostala sumnja da li su bili pod dejstvom alkohola. Takođe, radi se na tome da identifikuju vozača, jer se zbog ugljenisanih tela ne zna ko je upravljao, i ko će biti proglašen krivim za nesreću.

Ivan je imao 36 godina i bio je poznati automobilista i preduzetnik, a njegov otac je legendarni šampion SSSR-a u umetničkom klizanju Vladimir Kurenbin.

 

Što se tiče Tatjane, ona je imala 32 godine i bila je svetska rekorderka za putovanje motociklom. Za samo 18 dana prešla je skoro 25.000 kilometara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading