UFC SE TRESE: Megregor ZAGRMEO iz bolnice! Tek operisan, a VEĆ TRAŽI REVANŠ!

Autor: Republika

Sport

12.07.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superzvezda UFC karavana Konor Megregor i njegov menadžer Odi Atar potvrdili su da je operacija potkolenice prošla bez problema i da se Irac uskoro vraća u ring.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konor Megregor

 Atar je objavio detalje o operaciji, izražavajući uverenje da će se Megregor "potpuno oporaviti".

- Konor se oporavlja nakon 3 sata operacije. Operacija je uspešno sanirala prelome kostiju potkolenice. Među njegovim lekarima bili su dr Nil El Atrači iz Kerlan-Džoba, Konorovog dugogodišnji Konovor lični ortoped, i hirurg dr Milton Litl sa Sedars-Sinaja. Oba lekara su uverena da će se s vremenom potpuno oporaviti. Očekujemo njegov povratak u Oktagon - objavio je Atar.

 

 


U međuvremenu, Megregor je na Tviteru objavio da je "operacija prošla odlično!" i da se on oseća "strašno".

 

 

 

 


Kao da želi da potvrdi svoja ogromna osećanja, Megregor je tvitovao video iz svog post-operativnog oporavka. Izuzetno je izgledalo da ga ne uznemirava nijedna dugotrajna anestezija ili sredstvo za ublažavanje bolova. Takođe je imao poruku o Poirovoj "nelegitimnoj pobedi“.

- Sve je išlo po planu. Sve je prošlo savršeno. Osećam se neverovatno. Sad me čeka šest sedmica na štaci, a onda počinjem da gradim put natrag. ... Bila je to paklena prva runda. Bilo bi lepo vratiti se u tu drugu rundu. To je što je. Takva je priroda posla. Čist prelom tibije, a niej trebalo tako da bude. Dastine, možeš proslaviti tu nelegitimnu pobedu koliko god hoćeš, ali tamo nisi ništa uradio. Ta druga runda bi pokazala sve. 

 

 

 

 


I dok se čini da Megregor namerava da lobira za četvrti meč sa Poirom, nosilac broj 1 u lakoj kategoriji ne slaže se sa Megegorovom tvrdnjom o "nelegitimnoj" pobedi niti zvuči zainteresovano za još jednu borbu. U međuvremenu, glasine oko UFC-a kažu da je Megregor sve bliži odlasku u penziju nakon subotnjeg poraza nego bilo kojoj vrsti povratka u formu. Šta god da je sledeće za Megregora, nikoga ne bi trebalo da iznenadi da neće doći tiho.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading