BORIM SE SA STRAHOVIMA I IZMIŠLJENIM NEPRIJATELJIMA: Ivana Španović iz dubine duše o PROBLEMIMA sa kojima se suočava!

Autor: Republika

Sport

05.07.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović oglasila se posle trijumfa u Dijamantskoj ligi u Stokholmu.

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Trijumf joj je doneo skok iz poslednje serije, a iza sebe je ostavila Nemicu Malaiku Mihambo i Ukrajinku Marinu Bek-Mirančuk.

- Uzeta mera skoku od 6,88 metara sinoć u Stokholmu. U minusu 2,4 sa vetrom, u plusu 2,4 u kilogramima, ali dovoljno za pobedu - sumirala je utiske na društvenim mrežama srpska atletičarka Ivana Španović.

Nastavila je detaljno da opisuje kakve borbe vodi u sebi_

- Iluzija o sigurnosti rasprsne se svaki put kao senke pod reflektorima na zaletištu. Moj cilj i ja. Stojimo jedan naspram drugog. Šest pokušaja od 60 sekundi da odigraš svoju najbolju ulogu pred oštrim sudom sudija. Crvena zastavica – moji strahovi, prestup – kritike, buka sa tribina – izmišljeni neprijatelj. Koliko si spreman na muk iz publike ili prestup? Najbolje uloge odigrala sam kad nisam imala plan B. I kada padam, volim da padam unapred, jer onda barem vidim gde ću pasti. Ne dugujem nikome ništa. Zapravo, ono što sledi dugujem samoj sebi. Zalećem se ka cilju iz punog zaleta pa šta bude. Znam samo da me nepoznato nije nikada izneverilo - zaključila je u objavi Ivana Španović, koju sada čekaju poslednje pripreme za Olimpijske igre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bora

05.07.2021 10:54

Spavaš li mirno, Paolo Koeljo...?!