Šterbik se vraća u Vesprem

Autor:

Sport

29.11.2017

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji rukometni reprezentativac Jugoslavije Arpad Šterbik vratiće se na leto u Vesprem iz makedonskog Vardara, objavio je mađarski klub.

RepublikaFoto: Tanjug/ A. KEPLICZ
Arpad Šterbik

- Imao sam mnogo ponuda, ali nisam mogao da odbijem poziv Vesprema. To je jedan od najboljih evropskih klubova i pitanje povratka se nije postavljalo - rekao je Šterbik za sajt Vesprema.

Iskusni 38-godišnji golman rođen u Senti već je nastupao za mađarsku ekipu od 2001. do 2004. godine, odakle je došao iz Jugovića gde je ponikao. Potom je igrao za Sjudad Real, Atletiko Madrid, Barselonu i poslednje četiri godine Vardar.

 

Živa legenda evropskog i svjetskog rukometa! Arpad Šterbik odbranama protiv Barselone zapalio publiku u Skoplju! @ehfcl @rkvardarofficial

A post shared by www.reprezentacija.me (@reprezentacija.me) on Oct 14, 2017 at 12:58pm PDT

Bio je reprezentativac Jugoslavije, potom Srbije i Crne Gore, a 2008. je promenio državljanstvo i počeo da brani za nacionalni tim Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading