Mekgregor napao mafijaše: Milion dolara ili mu leti glava

Autor:

Sport

29.11.2017

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA borac Konor Mekgregor tokom vikenda se pijan zakačio sa tri opasna kriminalca iz Dablina i biće u opasnom problemu ukoliko ne plati milion dolara.

RepublikaFoto: instagram.com/thenotoriousmma
Konor Mekgregor

Prema svedocima koji su preko tvitera preneli ceo događaj, Konor je napao jednog mlađeg muškarca, dok je jedan čovek imao oko 50 godina.

 

 

Mekregor je navodno pijan udario u glavu čoveka od 50 godina, koji je otac mlađeg muškarca, koga je u stvari MMA borac želeo da udari. Stariji čovek je inače vođa dablinske mafije, odnosno najvećeg irskog  kartela Kinahan, pa Konor baš nije imao sreće. Kartel, naravno, nema nameru da oprosti napad na njih, a navodno je tuča povezana sa drugim napadom u kojem je Mekgregor učestovao početkom meseca.

RepublikaFoto: instagram.com/thenotoriousmma
Konor Mekgregor

Kako prenose mediji, kriminalci sada traže milion dolara od Mekgregora da zaborave celu priču, a navodno je dobio i pretnje smrću, pa je pobegao iz zemlje. 

 

 

Pomenuti mafijaš Kinahan je inače ozloglašeni diler droge, čije bogatstvo se procenjuje na milijardu dolara, a njegovi sinovi su inače bokserski promoteri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading