IZ SERIJE A I INFRONTA PORUČUJU: Prezadovoljni smo zbog obnove saradnje sa Arenom Sport

Autor: Republika

Sport

11.06.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija Arena Sport nastaviće ekskluzivno da emituje Italijansku Seriju A na svojim kanalima u Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji do kraja sezone 2023/24. To je rezultat sporazuma postignutog sa Infrontom, ekskluzivnim međunarodnim vlasnikom medijskih prava Serije A.

RepublikaFoto: Arena Sport
Arena Sport

Ugovor potpisan između TV Arena Sport i Infronta predstavlja prvo zvanično partnerstvo ostvareno od trenutka kada je ova agencija preuzela medijska prava za italijanski fudbal.

Sve strane potpisnice ugovora, nisu krile zadovoljstvo ostvarenom, odnosno obnovljenom saradnjom. Pre svih Direktor Serije A, Luiđi di Siervo.

-Izuzetno smo zadovoljni obnavljanjem sporazuma sa televizijom Arena Sport, koja će prenositi mečeve Serie A i u naredne tri sezone. Obnovili smo saradnju na obostrano zadovoljstvo i učvrstili smo partnerstvo koje čuvamo i negujemo godinama unazad.  Raduje nas i to što znamo sa koliko strasti veliki broj gledalaca u regionu prati Seriju A – istakao je Luiđi di Servo.

Član menadžmenta, tačnije potpredsednik sektora prodaje medijskih prava agencije Infront, Amikam Kranc takođe je istakao zadovoljstvo usled uspostavljanja saradnje sa televizijom Arena Sport, decenijskim partnerom jedne od najjačih fudbalskih liga u Evropi.

RepublikaFoto: Promo foto
Nebojša Žugić

- Želeli smo da prvi ugovor o medijskim pravima za Seriju A potpišemo sa nekim od dugogodišnjih emitera italijanskog fudbala i smtramo da je Arena Sport pravi izbor. U narednim nedeljama očekujemo potpisivanje novih ugovora sa emiterima i uzbuđeni smo što imamo priliku da fudbalsku ligu Italije predstavimo brojnim gledaocima – konstatovao je Amikam Kranc.  

Brojnim fudbalskim fanaticima Serije A u regionu, obratio se i Generalni direktor Arene Sport, Nebojša Žugić.
 
- Znamo koliko su strastveni ljubitelji fudbala u regionu prema italijanskom fudbalu, zato nam je bilo neophodno da ih ne izneverimo. Takođe bih želeo da se zahvalim našoj matičnoj kompaniji Telekom Srbija na podršci koju nam pruža, kao i na razumevanju značaja vrhunskog sadržaja za dalji razvoj naše kompanije. Međutim, najsrećniji sam zbog naših gledalaca. Postojimo zbog njih, njihovo zadovoljstvo je naš najveći podsticaj za dalje poboljšanje kvaliteta programa koji isporučujemo – glasi poruka direktora medijske kuće Arena Channels Group, Nebojše Žugića.

Ovogodišnje izdanje Serije A startuje 22. avgusta a iz Arene Sport poručuju da pripremaju puno analiza, stručnih komentara, zanimljivih gostiju, koji će svi zajedno kroz emisije posvećene Seriji A gledaocima priuštiti mnogo sati uživanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading