POKORILI SARAJEVO: Srpski kik- boks klub "B-gym" OSVOJIO 14 MEDALJA!

Autor: Republika

Sport

07.06.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kik boks klub iz Batajnice "B-Gym" je proteklog vikenda u Sarajevu, osvojio 14 medalja na međunarodnom takmičenju "Grand Prix BiH" na kom je učestvovalo 59 klubova iz pet zemalja.

RepublikaFoto: SRPSKI KIK BOKS KLUB "B-Gym"
Trijumf borkinje iz B-gyma

Najmlađa postava B - Gym tima, osvojila je dva zlata, dva srebra i dve bronze u disciplini point fighting, čije je obučavanje po prvi put u Srbiji započeo ovaj klub, još pre tri godine.

Takmičari B -Gym tima, osvojili su sedam zlatnih, pet srebrnih i dve bronzane medalje u disciplinama Point Fighting, Kick Light i Low Kick. 


Kako bi takmičari uopšte stigli u Sarajevo, opština Zemun je izašla u susret klubu i ovog puta obezbedila transport takmičarima, da bi se u što većem broju pokazali na međunarodnom takmičenju ovog tipa.

Podsećanja radi,  kik boks klub B- Gym iz Batajnice je protekle dve godine, dva puta proglašen za najuspešniji klub u Srbiji, u ukupnom plasmanu u kom je učestvovalo preko 70 klubova iz Srbije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.