PONOVO SE SRPSKA ZASTAVA VIJORI: Udovičić čestitao paraatletičarima na SVETSKOM REKORDU!

Autor: Republika

Sport

02.06.2021

14:36

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našem proslavljenom paraatletičaru Željku Dimitrijeviću obaranje svetskog rekorda i osvajanje evropskog zlata u disciplini bacanje čunja, na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta
Vanja Udovičić i Željko Dimitrijević

- Još jednom si pokazao svoju neprikosnovenost i da rekordi postoje da bi ih ti obarao! Ponovo se srpska zastava vijori na evropskoj sceni tvojom zaslugom! Svaka čast, Željko, na još jednom hicu za istoriju, za ponos i nezaborav - nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Čestitke su ubrzo usledile i sjajnom Aleksandru Radišiću, koji je izborio bronzanu medalju za Srbiju u istoj disciplini.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

- Bravo, Aleksandre, što si nastavio sjajan niz i osvojio bronzu, koja je peta medalja za Srbiju na Evropskom prvenstvu u paraatletici u dva dana. Dokazao si da je Srbiji opet mesto na pobedničkom postolju! Svaka čast - nalazi se u ministrovoj čestitki.

Ministar Udovičić je čestitao i Paraolimpijskom komitetu Srbije i stručnim štabovima naših paraatletičara na postignutim izuzetnim rezultatima.

Komentari (0)

Loading