Đurovski, Paspalj i Birčević uz SIM

Autor:

Sport

01.06.2021

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Đurovski, fudbalska legenda Crvene zvezde, sada član UO kluba i uspešni trener, trofejni košarkaši Partizana i mnogih svetskih klubova Žarko Paspalj i Stefan Birčević otvoriće sutra Dunav osiguranje Sportske igre mladih za grad Beograd.

RepublikaFoto: SIM
Stefan Birčević na Igrama

Svečana ceremonija zakazana je za sutra od 10.30 na basket terenima odmah na ulazu u Adu Ciganliju. Klinci će tako plamen prijateljstva paliti sa veoma poznatim osobama iz dva olimpijska sporta, fudbala i košarke.

Uz njih i talentovane sportiste učesnike, na Ceremoniji otvaranja biće i regionalni direktor SIM Tihomir Gudić kao i Marija Mihajlović predsednica SIM Srbije. Posle paljenja plamena prijateljstva čija ceremonija podseća na Olimpijske igre, klinci će se takmičiti u tradicionalnom turniru Coca Cola kup u malom fudbalu, basketu 3 na 3, igri Lino između dve vatre, odbojci i atletici.

RepublikaFoto: SIM
Stefan Birčević

- Prošle godine sam zavoleo ovu manifestaciju, koja spaja decu regiona. Čak tri puta sam prisustvovao Igrama prošle godine. Bio sam u Sokobanji, mom rodnom Lazarecu i na Drzavnom finalu na Kopaoniku.Toliko pozitivne graje i toliko osmeha na jednom mestu zaista nisam video. Jedva čekam da se družimo i sutra a rešio sam malo da odigram i basket sa klincima - istakao je Stefan Birčević, trofejni reprezentativac Srbije, sada član turske Burse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading