(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNIMAK SA LICA MESTA: Sve se dimilo, a lekari i vatrogasci nisu uspeli da spasu srpskog automobilistu

Autor:

Sport

30.05.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična nesreća se dogodila na trci kod Kraljeva.

RepublikaFoto: YouTube printscreen/Regionalna televizija Kraljevo i Ibarske novosti
Udes na trci

Kraljevo danas tuguje, tuguje i srpska automoto zajednica, posle pogibije Vladimira Šekularca (38) na stazi "Beranovac" kraj Kraljeva.

On je u svom "jugu" pri velikoj vrzini izgubio kontrolu, nije uspeo da prikoči i uđe u krivinu, a onda je snažno udario o zaštitnu bankinu i skotrljao se niz blagu padinu.

Ekipe hitne pomoći i vatrogasaca su brzo stigle na mesto udesa i pomogle Šekularcu naočigled šokiranih gledalaca, međutim po prijemu u bolnicu on je izdahnuo.

Navijači, ljubitelji automobilizma su se molili za zdravlje i za život nesrećnog automobiliste, ali su nedugo potom čuli strašne vesti iz bolnice.

Sada se pojavio i prvi video sa lica mesta.

Inače, na istoj stazi je i dan ranije došlo do teškog sudara, a jedan vozač je preživeo samo zahvaljujući hitroj reakciji drugog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading