TUGA DO NEBA: Reprezentativac pronađen mrtav u JEZERU!

Autor:

Sport

29.05.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive vesti stižu iz Severne Makedonije.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Ohridsko jezero

Golman RK Ohrid i povremei reprezentativac Severne Makedonije Nikola Danilovski (24) pronađen je mrtav u Ohridskom jezeru.

Kako su objavili lokalani mediji, Danilovski je nestao sinoć oko 21.00, posle treninga u klubu, a njegovo beživotno telo jutros je pronadjeno u Ohridskom jezeru u blizini turističkog naselja "Lagadin".

Prema saopštenju lokalne policije na njegovom telu nisu pronađeni tragovi nasilja, a prave razloge smrti utrvdiće temeljnija istraga. Dodaje se da se sinoć vodio kao nestao i za njim su intenzivno tragali policija, saigrači i prijatelji.

Vest o smrti Danilovskog potvrdio je RK Ohrid na svom Fejsbuk profilu.

Poslednji pozdrav Rukometnog kluba 'Ohrid' golmanu Nikoli Danilovskom Džambu. Zauvek ćeš biti jedan od nas - stoji uz fotografiju tragično nastradalog golmana.

 

 

Zbog smrti Danilovskog odložen je večeračnji meč Superlige "Ohrida" sa "Strugom".

Danilovski je prethodno igrao i za skopski Metalurg i bitoljski Pelister, a u reprezentaciji je prošao sve mladje kategorije i nalazio se i na širim spiskovima selektora Danila Brestovca i Kirila Lazarova u senirskoj reprezentaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading