Humani vaterpolisti: Finale Kupa Srbije u Bečeju zbog Nastasje Nedimović

Autor:

Sport

27.11.2017

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalni turnir Kupa Srbije u vaterpolu održaće se u Bečeju 16. i 17. decembra.

RepublikaFoto: www.waterpoloserbia.org
Nastasja Nedimović

Generalni sekretar VSS Nemanja Marijan naglasio je da su prevagnuli humanitarni razlozi i da će kompletan prihod sa finalnog turnira ići na račun nekadašnje reprezentativke Srbije Nastasje Nedimović, koja se bori sa teškom bolešću.

- Ova odluka je doneta isključivo iz humanitarnih razloga. Sve što se događa sa Nastasjom Nedimović našom bivšom reprezentativkom, a koja je rođena i karijeru provela u Bečeju naterala nas je da pregovaramo sa lokalnom samopupravom kako bi u gradu na Tisi organizovali ovaj turnir, a da kompletan prihod od ulaznica ide na račun Nastasje. Uspeli smo u tome i sada smo svi na dobitku - rekao je Marijan.

Za organizaciju se u roku prijavio Šabac ?

- Da, tačno je, verujem medjutim da će oni razumeti motive naše odluke jer važnije od svega u ovom trenutku jeste da se igra za Nastasju i da je, sigurni smo, najbolje da to bude u njenom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading