GRADONAČENIK NOVOG SADA ČUVA TALENTE: Vučević pomaže mladom atletičaru Beljanskom!

Autor:

Sport

25.05.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko želi da ostane u Srbiji, obezbedićemo mu stipendiju, poručuje Miloš.

RepublikaFoto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik
Marko Beljanski i Miloš Vučević

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da će sve uraditi kako bi mladom atletičaru Marku Beljanskom omogućio potrebne uslove za normalan život i trening.

On je na društvenoj mreži Instagram podelio priču o mladiću koji, i pored toga što živi u teškim uslovima, beleži odlične rezultate u desetoboju i tom prilikom je poručio da država Srbija vodi računa o svojim sportistima.

- Ovo je Marko Beljanski, mladić koji sa samo 17 godina može da se podiči državnim rekordom u disciplini desetoboj, u kategoriji mladi juniori, ali i brojnim medaljama. Marko živi samo sa ocem, koji iako ima mala primanja, uz veliko odricanje uspeva da nekako premosti dan i bodri svoga sina - napisao je Vučević i dodao:

- Zašto vam ovo pišem? Zato što je Marko momak koji želi da ostane u Srbiji, zato što želi da bude vrhunski sportista, zato što se ne predaje. Upravo zato ćemo mu obezbediti stipendiju, a nadam se i sponzora koji će mu podrškom u vidu opreme, koja je stvarno skupa i brzo se troši, olakšati put ka medaljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading