DA LI OVO ZNAČI OPROŠTAJ? Siniša Mihajlović se zahvalio klubu i igračima, pa otkrio da je SANJAO JUVENTUS!

Autor:

Sport

22.05.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović govorio je za medije uoči utakmice poslednjeg kola njegove ekipe sa Juventusom, a tom prilikom se zahvalio klubu, osoblju i igračima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Spominjao se Mihajlovićev odlazak sa klupe Bolonje, čak je kao kandidat figurirao Juventus, a Srbin je samo još više podgrejao priče.

- Kako je ovo poslednja konferencija za štampu u ovoj sezoni, želeo bih da se zahvalim svima onima koji su "iza kulisa". Onima koji se ne vide, a olakšavaju nam svakodnevni rad omogućujući nam da se 100 odsto fokusiramo na naš posao. Zahvalio bih se svima u klubu, osoblju, svojim igračima, koji su mi pružali sebe. Može doći i do nesuglasica među nama, ali to vam je kao u porodici, posle toga se više volite. Tako je i sa ženama, recimo, posle svađe, sve je vatrenije. Sa mojom suprugom se nikada ne svađam, ona se svađa sa mnom- rekao je harizmatični Mihajlović, ali i postavio pitanje svima da li bi pojedine reči mogle da znače i odlazak iz Bolonje.

Bolonja će pobedom imati priliku da se nađe u gornjem delu tabele, što im donosi dodatnih šest miliona evra zarade, a ukoliko se to dogodi, Juventus bi ostao bez Lige šampiona naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- S određene tačke gledišta bismo pobedom na ovom meču došli u gornju polovinu tabele i to bi nam mnogo značilo jer je upravo to bio jedan od ciljeva ove sezone. Poslali su nam i sudije koje sam priželjkivao. Ako pobedimo, učinićemo to za grad, za nas, za navijače, a ne da bismo nekome pomogli. Iskoristićemo priliku da se zahvalimo našim navijačima koji su nam mnogo nedostajali ove godine. To nije bila esencija fudbala. Stvari se sada popravljaju zahvaljujući vakcinama. Evo, u Srbiji daju 30 evra za one koji se vakcinišu. Neki to rade i po tri puta- rekao je Mihajlović.

Nekadašnji selektor naše zemlje uvren je da će utakmica Bolonje i Juventusa biti centralna u Italiji ovog vikenda.

- Biće to najgledaniji meč. Oni dolaze ovde i imaju velike šanse. Imaće motivaciju. U poslednjim mečevima su uspeli dobro da se snađu i pojačali su intenzitet. Biće to naporna utakmica… Juče sam išao na pregled u bolnicu i morali su da me uspavaju. Probudili su me u trenutku kada sam sanjao da se Dibala priprema da izvede penal pri rezultatu 0:0. Ne znam kako se završilo i ko zna šta ovaj san znači- otkriva Miha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading