(FOTO) UDOVIČIĆ SE SUSREO SA ŠAMPIONIMA: Idemo hrabro, za nove medalje, za ispisivanje istorije!

Autor:

Sport

17.05.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić susreo se sa našim šampionima ocem i sinom Ljubišom i Nemanjom Majdovim u Istočnom Sarajevu.

RepublikaFoto: instagram.com/omladinaisport
Udovičić i Majdov

Udovičić je ovom prilikom poručio šampionima da u budućnost idu hrabro do novih medalja, kao i da će na taj način ispisati istoriju.

- Susret sa našim šampionima u Istočnom Sarajevu! Idemo hrabro, za nove medalje, za ispisivanje istorije - poručio je Udovičić.

 

 

Inače, Ljubiša Majdov je najtrofejniji srpski džudo trener svih vremena, a zajedno sa svojim sinom piše istoriju ovog sporta. Ljubiša je jednom prilikom za medije izjavio kako se trudi da svom sinu Nemanji više bude trener, nego otac. Rekao je i kako su počeli u skromnim uslovima, kao i da su samo uz trud i vežbu stigli do vrha.

Ljubiša Majdov je zvanični trener reprezentacije Srbije na svim oficijalnim takmičenjima evropske i svetske Džudo federacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading