BEZ OBZIRA NA GRUPU SMRTI: Đerona veruje u prolaz Srbije u narednu fazu

Autor: Tanjug

Sport

06.05.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu naredne godine igrati u grupi C, koja s punim pravom nosi naziv "grupa smrti".

RepublikaFoto: Starsport
Toni Đerona

Selektor "orlova" Toni Đerona rekao je da se ambicije njegove ekipe ne menjaju bez obzira na sastav grupe na Evropskom prvenstvu.

- Jasno je da imamo jako tešku i jaku grupu. Čekaju nas tri jaka meča sa Ukrajinom, Hrvatskom i Francuskom. Ništa se ne menja što se tiče naših ambicija. Želimo plasman u glavnu fazu, to je naš cilj. Sve je u našim rukama. Za to je potrebno pobediti u dve utakmice. Uradićemo sve da se što bolje spremimo, imamo dovoljno vremena, sedam meseci je ispred nas. Ubeđen sam da ćemo biti spremni za prvu utakmicu sa Ukrajinom 13. januara i kasnije sa Hrvatskom i Francuskom - rekao je Đerona.

Srbija će od 13. januara naredne godine igrati na Evropskom prvenstvu u Grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading