Ševo otvara turnir u Sremskoj Mitrovici

Autor:

Sport

05.05.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih nastavlja svoj put po Srbiji. Zrenjanin ostaje u lepom sećanju. Gradonačelnik ovog lepog banatskog grada Simo Salapura bio je prezadovoljan kako je su se mladi takmičili u sportovima koje vole.

Foto: SIM SRBIJE
Vasilj Ševo

Posle par dana pauze na redu je turnir Igara u basketu 3 na 3 u Sremskoj Mitrovici. Subota od 11.00 na Gradskom trgu. Učešće je naravno besplatno.

Očekuje se učešće velikog broja ekipa, a organiozator je odlučio da zbog sprovođenja epidemioloških mera, klinci tiurnir igraju na otvorenom.

Turnir će otvoriti Vasilj Ševo, načelnik gradske uprave za kulturu i sport. On je bivši profesionalni košarkaš, a sjajne partije pružao je za Sarajevo i banjalučki Borac Nektar, sa kojim je sada već davne 2020. osvojio titulu prvaka BiH.

Foto: SIM SRBIJE
Čeka nas još jedan spektakl

- Deca Srema obožavaju basket 3 na 3, od nedavno olimpijski sport, u kome smo među najuspešnijima u svetu. Sportske igre mladih su omiljene u ovom gradu. Sada je vreme za basket. Po svim najavama čeka nas lepo vreme i biće to još jedan spektakl na Gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici - istakao je sportski direktor Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

Foto: SIM SRBIJE

Igre koje deca obožavaju, posle Srema svoj put nastavljaju u Kruševcu (10.05.), Kraljevu (11.05.) a veliki spektakl očekuje se u Čačku 12. maja.  Ivana Vukajlović, koordinatorka SIM Srbije za ovaj grad najavila nam je da se sprema puno dešavanja, kako bi dečaci i devojčice učesnici Igara uživali. Očekuje se da se i dosta poznatih sportista Čačka tog dana druži sa učesnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading