CRNOGORCI, ĐE VAM JE OBRAZ: Bruka i sramota medija u SRPSKOJ Sparti - šta im je ON kriv?!

Autor:

Sport

25.04.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je odjeknulo regionom.

RepublikaFoto: YouTube/Ne damo svetinje Herceg Novi
Doček Petra Liješevića

Crnogorskom borcu Petru Liješeviću priređen je spektakularan doček po osvajanju srebra na Svetskom prvenstvu u boksu, ali medijima u "srpskoj Sparti" je zasmetala naša trobojka.

Građani su Petra dočekali na aerodromu u Golubovcima uz transparente „Petre, ti si ponos Njegoševe Crne Gore“, trobojke, skandiranje i pesme.

Ali, umesto da njegov veliki uspeh ujedini i zbliži, srebrna medalja je podelila sportsku, i ne samo sportsku Crnu Goru. Petar je večeras stigao na podgorički aerodrom, a ispred – kao da je reč o političko-nacionalnom mitingu, sa koreografijom koja ne slavi sportski uspeh momka iz Crne Gore. Klicalo se Petru, ali i – Kosovu, Srbiji, pored trobojki, vijorile su se, pa i dominirale, zastave Srbije, zastave sa četiri ocila, nije bilo zvaničnih simbola države Crne Gore, pod čijom zastavom se Petar borio u Kjelceu pišu "Vijesti", a na udaru je bio i novinar RTCG Nebojša Šofranac, na kog su vređali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading