VRHUNSKI LOPOVLUK! Mrze ga zato što je Srbin: Sekulić GAZIO Amerikanca pa BRUTALNO POKRADEN!

Autor:

Sport

25.04.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo UFC veče je za nama.

RepublikaFoto: Twitter/UFC Europe
Detalj sa meča Sekulića protiv Amerikanca

Srpski borac Stefan Sekulić vratio se u oktagon posle dve godine gde je odlukom arbitara poražen od Amerikanca Dvajta Granta.

Srbin je dokazao da ima kvalitet za UFC, bio je bolji tokom čitavog toka borbe, ali su sudije na kraju presudile u korist Granta.


Već u prvoj rundi Sekulić je zamalo pogodio jedan udarac nogom u glavu, ali je ipak Grant prvi uspeo da dođe do ozbiljnog udarca. Ipak do kraja runde je naš borac uspeo da obori Granta na zemlju, ali je runda istekla. 

 

 

Nastavio je Sekulić da dominira u drugoj runi, pa iako je Grant ponovo "ispalio" prve udarce ovde smo videli neverovatnu Sekulićevu kombinaciju i Amerikanac je bio uzdrman. Sabio je Granta uz ogradu i naterao ga da se brani i Amerikanac nije imao kuda. 

U trećem periodu Grant je jedva uspeo da "preživi", čak je i pao na pod, ali arbitri nisu želeli da dodele pobedu Sekuliću.

Na kraju su svo troje sudija glasale 29:28 u korist Granta, iako je bilo jasno da je u bar dve runde srpski borac bio bolji. Publika je negodovala zbog odluke, ali to nije ništa promenilo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading