KIK BOKSERI SPREMNI ZA TROFEJ BEOGRADA! Prijavljeno 300 takmičara iz 5 zemalja

Autor: Republika

Sport

23.04.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U organizaciji Kik boks saveza Beograda u subotu 24. aprila, u hali sportova "Ranko Žeravica", tradicionalno će se održati međunarodni turnir "Trofej Beograda", na koji se prijavilo preko 60 klubova iz pet zemalja regiona.

Foto: promo
Trofej Beograda

Na takmičenju će učestvovati oko 300 takmičara iz Moldavije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije.

Takmičari će učestvovati u četiri discipline i to dve tatami discipline Point Fighting i Kick Light, kao i dve ringovne discipline Full Contact i Low kick.


ORGANIZOVAN I EDUKATIVNI SEMINAR ZA SUDIJE I TRENERE

Kako je stupio na snagu novi WAKO pravilnik, u subotu će se takođe održati edukativni seminar za sudije i trenere, a predavač će biti sudija Boris Pavičić, internacionalni sudija A klase za tatami discipline.
Foto: promo


PRVO TAKMIČENJE U POINT FIGHTINGU U SRBIJU DONEO UPRAVO TROFEJ BEOGRADA

Podsećamo da je prvi put 2019. u Srbiji, Kik boks savez Beograda na Trofeju otvorio takmičenje u disciplini point fighting.
Obučavanje ove discipline u Srbiji je prvi pokrenuo Kik boks klub B -Gym iz Batajnice, koji je prepoznao važnost point fightinga, a u subotu će se pojaviti sa 15 kadeta u ovoj disciplini.

KIK BOKS SAVEZ BEOGRADA OTVORIO LIVE STREAM; KIK BOKS I DALJE BEZ PUBLIKE

Kako bi približili ljubiteljima sporta atmosferu u hali sportova i obezbedili praćenje mečeva, Kik boks savez Beograda će u subotu od 12 časova otvoriti live stream za publiku na svom YouTube kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading